Kristal Paris Apartments

Kristal Paris Apartments –  се приватни вили кои се наоѓаат во Новаља, на самата главна улица покрај морето, улицата Приморска. Сите апартмани содржат сопствено WC, кујна, клима уред, TV.

Галерија