Hostel Kavala

Hiostel Kavala – Се наоѓа во Земун на само 50 метри од кејот и на 100 метри од главната улица. на само 1 минута пешачење имате голем избор на кафичи, ресторани, бутици, маркети. Хостелот содржи 1/4 и 1/2 соби и секоја соба има сопствено WC. 

Галерија