Vila Full House

Vila Full House –  се наоѓа на 2 минути пешачење од плажа. Се наоѓа во динамичниот дел од Кавос, на само 100 метри од морето и 30 метри од главната улица каде што се сместени сите барови, таверни и клубови.  Во понуда се 1/3 студија. Студијата се опремени со мини кујна и клима уред. Климата се доплаќа.

Галерија