Vila Zefiros Olga

Vila Zefiros Olga – Се наоѓа на 2 минути пешачење од плажа и 15 минути пешачење од главната улица и сите случувања. Во близина на вилата има маркет, како и барови на плажа. Вилата е поделена на 2 блока кој имаат посебни влезови и располага со студија и апартмани. Секоја соба содржи мини кујна, сопствено WC. Има можност за изнајмување на клима уред. Вилата поседува базен.

Галерија