Вила Поп Маркови

Vila Мише – Се наоѓа во стариот град, на само 50 метри одалеченост од езерото. Во близина на вилата се наоѓаат бројни ресторани и познати клубови. Собите содржат TV со кабловска, сопствено WC, греење, тераса и WI – FI.

Галерија