Вила Интернационал

Vila Internacional – E ново сместување, одалечен на само 30 метри од езерото и 100 метри од центарот. Содржи 1/4, 1/3 и 1/2 соби и студија. Секоја соба има double кревет и кревет на развлекување, мини фрижидер, тераса и WC, а студијата имаат и кујна. 

Галерија