Vila Nikolic

Vila Nikolic –  се наоѓа на 5 минути пешачење од плажа. Во понуда се 1/2 соби, 1/3 соби и студија и 1/4 апартмани . Собите се опремени со фрижидер, клима уред, TV, WI – FI, а во студијата и апартманите има и кујна. Климата е вклучена во цената.

Галерија