Vila Hristos

Vila Hristos – Се наоѓа во Лаганас, во резидентниот дел. Од плажата е оддалечен неколку минути пешачење, а од клубовите на главната улица 10 минути пешачење. Вилата поседува 1/2, 1/3 и 1/4 студија. Сите соби имаат балкон, мини кујна и клима уред кој се доплаќа. Во склоп на самата вила, се наоѓа и специјален рибен ресторан, единствен од овој тип во Лаганас. 

Галерија