Kristina Apartments

Kristina Apartments – Се наоѓа во Лаганас, во мирна уличка, оддалечен 150 метри од главната улица. Студијата се 1/2 и 1/3, а апартманите се 1/4 и 1/5. Содржат мини кујна со решо, фрижидер како и заедничка тераса. Апартманите имаат и можност за изнајмување на клима уред, а користењето на сефот е вклучен во цената. Покрај самата вила се наоѓа и маркет, а за љубителите на електронската музика во близина се наоѓа и after клубот Ocean Inn. 

Галерија