Вила Димиќ

Vila Dimic – Се наоѓа на одлична локација, на самиот кеј на езерото во центарот на Охрид. Вилата се состои од повеќе креветни апартмани од 6 лица до студија за 2 лица. Опремени се со комплетно опремена кујна, WC, тераса, TV и WI – FI.

Галерија