Вила Нермин

Vila Nermin – Апартманите се наоѓаат во станбена зграда, на само 50 метри од езерото и на неколку минути од центарот на Охрид. Секој апартман има одвоена соба со француски лежај, дневна соба со кујна и сопствено WC.

Галерија