Vila Blue Sea

Vila Blue Sea се наоѓа во строгиот центар на Кавос, на главната улица, на 2 минути пешачење до клубовите и плажата. Вилата содржи комфортни студија за 2 до 3 лица и апартмани за 4 до 6 лица. Содржат мини кујна, фрижидер и излез на тераса. На 50 метри има вила која е во наша сопственост и може да се користи базенот.

Галерија