РАФТИНГ (Kamp Brijeg)

Kamp Brijeg – се наоѓа 8 километри покрај реката Тара од граничниот премин Шчепан Поље, одалечен на 500 метри од самата река. Опремен е со шатори и бунгалови. Шаторите се за 2 или 3 лица и обезбедени се подвреќи и вреќи за спиење. Сите бунгалови се опремени со кревети и постелнина за 2,3,4  или 5 лица.

 

Покрај тоа, кампот располага со ресторански простор со кујна во која се припрема храната. Исто така бунгаловите имаат и делливо wc.

 

Теренот за paintball се наоѓа во непосредна близина на кампот. На другиот крај на кампот се наоѓа огништето каде се собираат љубители на добриот звук на гитарата, воедно претставува идеално место за скара, пивце и добра дружба!

Leave a Comment

Your email address will not be published.