Вила Деница

Vila Kice – Охрид: Вилата се наоѓа на 200 метри од езерото и 100 метри од центарот на Охрид. Сите соби имаат TV, мини фрижидер и сопствено WC. На приземјето во вилата има и заедничка кујна.

Галерија