Hotel Trim

Хотел Трим се наоѓа во најубавиот дел на Белград, Кошутњак, во убаво уредениот парк во кој се наоѓаат бројни спортско – рекреативни и угостителски објекти. Оддалечен е на 5 километри од строгиот центар на градот. Во близина на хотелот се наоѓа Ада Циганлија, речниот остров така наречено морето на Белград кој го посетуваат повеќе од 100 000 посетители во текот на летниот период.

Хотел Трим располага со еднокреветни и двокреветни соби и апартман во главната зграда и еднокреветни, двокреветни и трокреветни соби во хотелскиот депанданс.
Сите соби се опремени со телефон, телевизор, тоалет со туш кабини и посебно изработени кревети чија должина е 2,1m. За гостите е обезбеден и бесплатно wi – fi.
Хотелот има ресторан кој нуди одличен појадок за сите патници.

Leave a Reply