Vila Ilija

Vila Ilija – Охрид: се наоѓа во стариот град, во близина на пешачката зона на 50 метри од езерото. Апартманите имаат TV, електричен чајник и сопствено WC. Во близина на вилата се наоѓаат ресторани, продавници, сувенирници како и продавници каде се продаваат оргинални охридски бисери.