Hostel Theater 011

Hiostel Theater 011 – Се наоѓа во срцето на Земун, на самиот Магистарски Трг. Пред самиот хостел има голем број на кафичи, ресторани, бутици, маркети. Содржи од повеќе креветни соби и апартмани до 1/2 соби. Некои од собите имаат сопствено WC.

Галерија