Hostel 1910

Hiostel 1910 – е комплетно реновиран и уникатен 100 годишен заштитен објект во срцето на Земун. Околу самиот хостел се наоѓаат маркети, бутици, кафичи, ресторани. Содржи 1/8, 1/4 и 1/3 соби и апартмани. Собите делат WC, а секој апартман има сопствено WC.

Галерија