Vila Nemo De Lux

Vila Nemo De Lux – се наоѓаат во станбена зграда на само 200 метри од езерото и неколку минути пешачење од центарот на Охрид. Се работи за нови и добро опремени апартмани. Секој апартман има одвоена соба со француски лежај, дневна соба со кујна и сопствено WC.

Галерија