Hotel Montenegrin Inn

Hiotel Montenegrin Inn – се наоѓа во непосредна близина на пешачката зона во центарот на Охрид, на само 500 метри од езерото. Хотелот содржит 1/2, 1/3 и 1/4 соби, како и 1/5 и 1/6 апартмани кои имаат по две одвоени соби со делливо WC. Собите содржат: TV, клима уред, мини бар, фрижидер, WC со туш кабина. Гостите можат да се опуштат и уживаат во ресторанот.

Галерија