Вила Bakal

Vila Bakal – Се наоѓа во центарот на Охрид, на 30 метри од Охридското Езеро и 200 метри од плоштадот. Секоја соба содржи мини бар, TV со кабловска, WC и бесплатно WI -Fi. Во круг од 50 метри има на располагање ресторани, кафичи, маркети и голем број на други угостителски објекти. 

Галерија