Вила Aqua Blue

Vila Aqua Blue – Охрид: Се наоѓа на кејот и неколку минути пешачење до плоштадот на Охрид. Апартманите се 1/4 кои имаат две 1/2 соби. Секој апартман поседува кујна, WC, TV.

Галерија