Vila Marjan

Vila Marjan – Охрид: се наоѓа во центарот на Охрид, на само 30 метри од езерото. Гостите имаат на располагање соби опремени со ТВ, фрижидер, WI-FI, сопствено купатило. Гостите исто така можат да ја користат заедничката кујна.

Leave a Reply