Vila Kosta

Vila Kosta – Охрид: Се наоѓа на одлична локација, во стариот дел на градот на 50м од езерото. Студијата се за 1/2 и 1/3 лица, а апартманот за 1/ 5 лица, поскромно се опремени со ТВ, кујна со фрижидер, купатило, WI-FI.

Leave a Reply