Vila Ilija

Vila Ilija – Охрид: Се наоѓаат во стариот дел на Охрид, во близина на пешачката зона, на 50м од езерото. Апартманите имаат ТВ, електричен котел и приватна бања, како и седење со софа. Во близина на вилата има ресторани, продавници, продавници за сувенири, како и продавници со оригинални охридски бисери.

Leave a Reply