Vila Dimar

Vila Dimar Охрид: Бесплатно wi – fi  е достапен во сите соби. Бесплатен паркинг е достапен на лице место. Сите климатизирани апартмани имаат балкон со поглед на езерото и градот. Тие исто така имаат и телевизор со кабелски канали. Исто така постои и кујна со прибор, електричен котел, микробранова печка и фрижидер. Vila Dimar е на 14 минути пешачење од Античкиот театар во Охрид и 19 минути пешачење од Самуиловата тврдина. Охридскиот аеродром е оддалечен 13 километри. Според независните критики, нашите гости го сакаат овој дел од Охрид.

Leave a Reply