Hostel Theater 011

Hostel Theater 011 се наоѓа во Земун, на 5 км од центарот на Белград. Има бесплатно Wi-Fi, кафе – бар на лице место, климатизирано сместување, заеднички салон со ТВ и целосно опремена заедничка кујна. Се наоѓа на само 100 метри од Дунав и 50 метри од најблиската автобуска станица.
Сите соби имаат плакари што се заклучуваат. Постојат приватни и заеднички бањи со туш. Двокреветните соби имаат телевизор со кабелски канали.
На 100 метри има ресторани, пекари и самопослуги. Популарните ноќни клубови и сплавови се лоцирани покрај  Дунав и се оддалечени на околу 400 метри.

Leave a Reply