Hostel Stay

Hostel Stay – Новоотворениот хостел кој со својата удобност и амбиент претставува повеќе од хостел, се наоѓа во центарот на градот, на 900 метри од централниот градски плоштад. Има повеќекреветни соби 1/4, 1/6, 1/8 со заедничка бања или 1/2 и 1/3 соби со приватни бањи. Поради важечките епидемиолошки мерки, во овој хостел не се служи стандарден појадок на шведска маса како во минатите години, но можно е да се купи појадок во lunch box на лице место. Во цената на пакетот е вклучено  ноќевање, а за евентуален појадок во lunch box  се доплаќа на лице место.

Leave a Reply