Hostel Jelica

Хостелот се наоѓа во строгиот центар на Белград со извонредна локација на само пет минути пешачење од главната улица Кнез Михајлова. Собите се чисти и комфорни. Тоалетите се заеднички (wc школки, туш кабини и умивалници) на секој спрат и истите во секое време се уредно чисти. Има повеќе типови на соби.

Leave a Reply