Category

Нова година
Охрид е една од носечките дестинации на Puzzle групацијата. Поготово за Нова Година. Нашите колеги од Puzzle Србија изминатите години доминираа на овој терен со неверојатен рекорд од 700 патници на едно место при последниот организиран Puzzle дочек. Оваа година со задоволство им се приклучуваме и ние! За сите оние кои не сакаат да ја...
Read More
Доколку сакате да ја поминете Новата година со блага клима, на море, Солун е вистинското место за тоа. Повелете кај нас за најубавата ноќ во Солун. Ќе ги истражиме знаменитостите на Солун и ќе ги понесеме со нас најубавите спомени со најдобрата новогодишна забава. Има многу кои ја фалат убавината на овој град, познат како...
Read More
Белград е наша ХИТ дестинација за млади од почетокот на нашето постоење. Докажано најпродавана дестинација за млади поготово кога станува збор за новогодишните празници. Градот кој е центар на најдобриот ноќен провод. Препознатлив по актуелните сплавови и градски кафани. Забавата овде има поразлична димензија-кој бил знае! *За повеќе информации, кликнете на името на сместувањето. Сместување...
Read More