Site icon Puzzle Group Makedonija

ОХРИД | НОВА ГОДИНА ЗА МЛАДИ ’24

НАЈГОЛЕМОТО НОВОГОДИШНО PARTY ПАТУВАЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА!!! 72h party програм од 30.12.2023 – 02.01.2024 заедно со млади од целиот БАЛКАН! Добро познатата дестинација која секоја Нова Година брои над 1000 млади од PUZZLE групацијата, а која за прв пат доби и свој фестивал, LAKE BREAK. Нашиот Охридски бисер ве очекува да се журкате на 3 ноќни журки, 2 дневни журки + нашата позната, журка на брод. Познати изведувачи од Балканот и повеќе од 1000 насмеани патници.

*Дадената цена е по лице.

 

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФО КЛИКНЕТЕ НА ИМЕТО НА СМЕСТУВАЊЕТО ВО ТАБЕЛАТА.

 

Сместување

Тип на соба

30.12.2023-02.01.2024

Vila Nemo De Lux

1/4

1/2

распродадено

распродадено

Vila Delfin

1/5

1/4

1/3

распродадено

распродадено

распродадено

Vila Marija

1/3

распродадено

Vila Celus

1/4

1/3

распродадено
распродадено

Vila Biser

1/4
1/3

1/2

распродадено

распродадено
3999 ден.

Vila Dac

1/4

1/3

1/2

распродадено
распродадено
распродадено

Hotel Montenegrin

1/6

1/5

1/4

1/3

распродадено

распродадено
распродадено
распродадено

Vila Mishe

1/4

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

Vila Filand

1/5

1/4

1/3

1/2

распродадено
распродадено

распродадено

распродадено

Vila Bakal

1/4

распродадено

Vila Passage

1/5

1/4

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

Vila Lapidarium

1/4

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

Vila Mia

1/4 studio

1/4 app

распродадено

распродадено

Vila Denicija

1/4

1/2

распродадено

распродадено

Vila Blue

1/6

1/5

распродадено

распродадено

Vila Matej

1/2

распродадено

Цената на аранжманот вклучува:

* 3 ноќевања во избраното сместување;
* Автобуски превоз на релација – Скопје – Охрид – Скопје;
* Туристички пратител за време на патувањето;
* Организација за време на патувањето;

Цената на аранжманот не вклучува:

* Туристичка такса 1 eur по ден.;
* Факултативни излети (журки);
* Индивидуални трошоци на патникот;

* Резервација се прави со 2000 ден по лице, а остатокот се доплаќа до 15 дена пред тргнување.

Exit mobile version