Site icon Puzzle Group Makedonija

КЕФАЛОНИЈА | ЛЕТО ЗА МЛАДИ ’22

 

КЕФАЛОНИЈА е најголемиот од групата на Јонски острови. Има околу 250 километри плажа, а познатата Миртос е во топ 5 плажи на медитеранот. Летото на Кефалонија е навистина единствено бидејќи ви нуди секој ден да посетувате различна плажа, а кристално чистото море и дивите пејсажи ќе ве остават без здив. 

 

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ НА ИМЕТО НА СМЕСТУВАЊЕТО ВО ТАБЕЛАТА.

 

Сместување

Тип на соба

05.08-15.08.2022

Vila Makedonia

1/5

1/4

1/3

1/2

распродадено

распродадено

распродадено

распродадено

Цената на аранжманот вклучува:
* 9 ноќевања во избраното сместување; 

* Автобуски превоз на релација – Скопје – Кефалонија – Скопје; 

* Траект на релација – Килини – Кефалонија – Килини; 
* Туристички пратител за време на престојот; 
* Организација за време на патувањето; 

Цената на аранжманот не вклучува: 

* Туристичка такса 0.5 eur по соба на ден
* Факултативни излети
* Индивидуални трошоци на патникот

Exit mobile version