Site icon Puzzle Group Makedonija

КАЛИТЕА | ЛЕТО ЗА МЛАДИ ’22

 

КАЛИТЕА на Халкидики е дестинација на која Puzzle ги започна своите први организации околу летувањата, далечната 2009 година. Халкидики е полуостров на северниот дел на Егејското море. На само 300 километри од нашата престолнина претставува идеална локација за летување. Идеална дестинација, која е позната по своите клубови и ноќниот живот, место каде се сели забавата од Солун! Веќе добро познато, се гледаме во Калитеа!

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КЛИКНЕТЕ НА ИМЕТО НА СМЕСТУВАЊЕТО ВО ТАБЕЛАТА.

 

АКЦИЈА! 20 евра попуст по лице за терминот од 14.07 – 20.07!!! Акцијата важи до 01.07!

Сместување

Тип на соба

14.07-20.07

20.07-26.07

26.07-01.08

Vila Anna Bill

1/6
1/5
1/4
1/3

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

Vila Mavroudis

1/3
1/2

распродадено
распродадено

распродадено
распродадено

распродадено
распродадено

Giorgio Stuidos

1/3
1/2

распродадено
распродадено

распродадено
распродадено

169
распродадено

 

 

Цената на аранжманот вклучува:
* 6 ноќевања во избраното сместување; 

* Автобуски превоз на релација – Скопје – Калитеа – Скопје; 

* Туристички пратител за време на престојот; 
* Организација за време на патувањето; 

Цената на аранжманот не вклучува: 

* Факултативни излети
* Индивидуални трошоци на патникот

Exit mobile version