Site icon Puzzle Group Makedonija

РАФТИНГ (Kamp Green)

????????????????????????????????????

Kamp Green – се наоѓа на 250 метри од реката Тара. Опремен е со бунгалови од 3 до 5 лица.

Exit mobile version