LAKE BREAK ’23

НАЈГОЛЕМOTO PARTY ПАТУВАЊЕ ЗА 1ви МАЈ! LAKE BREAK vol.2 ! 72h party програм во периодот од 29.04 – 02.05.2023 заедно со млади од целиот БАЛКАН! Добро познатата дестинација која секоја Нова Година брои над 1500 млади од PUZZLE групацијата доби свој фестивал, LAKE BREAK. Нашиот Охридски бисер ве очекува да се журкате на 3 ноќни журки, 3 дневни журки + нашата позната, журка на брод. Познати изведувачи од Балканот и повеќе од 2000 насмеани патници.

 

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФО КЛИКНЕТЕ НА ИМЕТО НА СМЕСТУВАЊЕТО ВО ТАБЕЛАТА.

 

ULTRA LAST MINUTE АКЦИЈА!!! 1000 ДЕНАРИ ПОПУСТ ПО ЛИЦЕ!!!

 

Сместување

Тип на соба

Цена

Vila Filand

1/5
1/4
1/3

1/2

распродадено
распродадено
распродадено

распродадено

Vila Ilija

1/4

распродадено

Vila Ginek 2

1/3
1/2

распродадено
распродадено

Vila Ginek 3

1/2

распродадено

Vila Norwegian

1/4

1/3

1/2

распродадено
распродадено
распродадено

Vila Lapidarium

1/4
1/3
1/2

распродадено
распродадено
распродадено

Vila Kice

1/3

1/2

распродадено
распродадено

Vila Passage

1/5
1/4
1/3

1/2

распродадено
распродадено
распродадено

распродадено

Vila Ohrid Lake

1/8
1/5

1/3

распродадено
распродадено

распродадено

Vila Mia

1/4 App

1/4 Std

распродадено

распродадено

Vila Pejic

1/5

распродадено

Vila Fantasy

1/4

распродадено

Vila Dac

1/4
1/3
1/2

распродадено
распродадено
распродадено

Vila Felix

1/5
1/4

распродадено
распродадено

Vila Hagr

1/4
1/2

распродадено
распродадено

Vila Neptun

1/3
1/2

распродадено
распродадено

Цената на аранжманот вклучува:

* 3 ноќевања во избраното сместување:
* Автобуски превоз на релација – Скопје – Охрид – Скопје
* Туристички пратител за време на престојот
* Организација за време на патувањето

Цената на аранжманот не вклучува:

* Туристичка такса 186 ден.
* Факултативни излети (журки)
* Индивидуални трошоци на патникот

НАПОМЕНИ:
* Резервација се прави со 1500 денари, а остатокот се доплаќа до 15 дена пред тргнување; 

Програма:

1. Ден: Скопје – Охрид (29.04.2023)
Состанок на групата и тргнување во раните утрински часови. Пристигнување во Охрид во претпладневните часови. Сместување. Мала пауза за одмор и се упатуваме кон првата дневна журка – Welcome party. Слободно време се до вечерните часови каде се упатуваме кон првата ноќна журка каде што настапуваат (наскоро). Ноќевање.

2. Ден: Охрид (30.04.2023)
Дневна журка. Мала пауза за одмор и се упатуваме кон втората ноќна журка каде што настапуваат (наскоро). Ноќевање.

3. Ден: Охрид (01.05.2023)
Факултативно крстарење (журка на брод), а веднаш потоа и дневна журка во еден од локалите покрај езерото. Мала пауза за одмор и се упатуваме кон третата ноќна журка каде ќе настапуваат (наскоро). Ноќевање.

4. Ден: Охрид – Скопје (02.05.2023)
Check out од сместувањата и тргнување за Скопје во утринските часови. Пристигнување во Скопје во попладневните часови

Leave a Comment

Your email address will not be published.