Белград

Белград е наша ХИТ дестинација за млади од почетокот на нашето постоење. Докажано најпродавана дестинација за млади поготово кога станува збор за новогодишните празници. Градот кој е центар на најдобриот ноќен провод. Препознатлив по актуелните сплавови и градски кафани. Забавата овде има поразлична димензија-кој бил знае!

*За повеќе информации, кликнете на името на сместувањето.

Сместување Тип на соба Цена по лице
Hotel Trim 1/2
1/3 App
99€
89€
Hotel Trim 2 1/2
1/3
распродадено
распродадено
Hostel Theater 011 1/5
1/4
1/2
распродадено
распродадено
распродадено
Hostel Kavala 1/6
1/5
1/4
1/3
1/2
распродадено
распродадено
распродадено
распродадено
распродадено
Hostel Studenjak 1/2
1/3
распродадено
распродадено
Hostel Jelica 1/6
1/5
1/4
1/3
1/2
65€
69€
69€
69€
распродадено

 

Белград – Нова Година – ПРОГРАМ:

1.Ден 31.12.2021/ Скопје – Белград

Состанок на групата во 03:30 на паркингот спроти хотел Holiday INN. Тргнување кон Белград во 04:00. Патување во раните утринските часови со попатни паузи и царински формалности. Пристигнување во Белград во утринските часови. Сместување на патниците во избраното сместување. Мал одмор од патот и се упатуваме на дневна журка (welcome party) во познат клуб – кафана. По завршување на журката се упатуваме кон сместувањата и мала пауза за одмор и припремање за прослава на новогодишната вечер. Во вечерните часови факултативна прва ноќна журка (прослава на новата година) во некој од белградските локали. Ноќевање.

2.Ден 01.01.2022/ Белград

Факултативен излет – разглед на градот со локален водич. После самиот разглед следи слободно време за индивидуални активности. Во вечерните часови се упатуваме кон прослава на втора вечер во некој од белградските локали. Враќање во сместување. Ноќевање.

3.Ден 02.01.2022/ Белград –Скопје

Напуштање на собите во 10:00 часот и тргнување кон Скопје. Пристигнување во Скопје во вечерните часови.

 

Цената на аранжманот вклучува

  • 2 ноќевања во избраното сместување, (Hotel Trim/ Hotel Trim 2 и Hostel Studenjak со појадок)
  • Автобуски превоз на релација според програмата (Скопје – Белград – Скопје)
  • Пратител на групата за време на аранжманот
  • Организациони и други трошоци на агенцијата.

Цената на аранжманот не вклучува

  • Меѓународно патно и здравствено осигурување
  • Факултативни излети на дестинацијата
  • Индивидуални трошоци на патникот
  • Туристичка такса 186 ден.
  • Антигенски тест доколку не сте вакцинирани.