info@puzzlegroup.mk | +389 2 609 1272

Villa Kristina

Вилата Кристина се наоѓа во центарот на Лаганас на 100 метри од улицата со клубови и дискотеки и на 500 метри од градската плажа. Студијата поседуваат мини кујни и можност за изнајмување на клима уред.


ГАЛЕРИЈА

 

Коментирај