info@puzzlegroup.mk | +389 2 609 1272

Градот Охрид е белег за нашата држава и за неа претставува големо богатство. Покрај автентичната архитектура, многуте цркви, самото езеро и слично кои се магнет за сите туристи овој град е туристичка атракција и за младите поради богатиот како ноќен така и дневен живот. За тоа колку е привлечен и што нуди од аспект на журка говори успешниот проект Нова Година за млади каде нашите колеги од Puzzle Group Србија годинава донесоа повеќе од 750 млади патници кои беа дел од 72 часовниот party програм. Токму затоа одлучивме овој првомајски фестивал да го започнеме токму овде на исто 72 часовно журкање покрај прекрасното езеро. Не очекуваат 3 ноќни журки со МЕГА популарни изведувачи како и дневни забави и журка на брод.

Сместување Тип на соба 01.05 04.05
Vila Delfin

1/4

2899 ден.

Vila Matej

1/3
1/2

2999 ден.
3049 ден.
Vila Marija (Star Grad)

1/3

2899 ден.

Vila Denica

1/4

2690 ден.

Nemo De Lux

1/4

3049 ден.

Цената на аранжманот вклучува:

 • 3 ноќевања во избраното сместување,
 • Превоз на релација според програмата(Скопје – Охрид – Скопје)
 • Пратител на групата за време на аранжманот
 • Организациони и други трошоци на агенцијата.

Цената на аранжманот не вклучува:

 • Факултативни излети на дестинацијата
 • Индивидуални трошоци на патникот
 • Туристичка такса е 1€ по лице на ден.

НАПОМЕНА:

 • Цените од табелата се однесуваат на пакет аранжман (сместување со вклучен превоз) за тргнување од Скопје.
 • За превоз во сопствена режија, наведените цени од табелата се намалуваат за 550 денари по лице.
 • Аранжманот се резервира со уплата од најмалку 1000ден а остатокот од аранжманот се доплаќа во целост најдоцна до 15 дена пред тргнувањето.
 • Уплатите се вршат во денарска противвредност.