info@puzzlegroup.mk | +389 2 609 1272

Кавос – Крф (Грција)


12 дена

Кавос (Крф) е едно од најатрактивните места за забава и летување во Грција, најпозната party метропола на брегот на јонското море. Скриена оаза на диви и луди забави на самиот јужен дел од островот. Дискотеките клубовите и баровите прават ова место да живее 24 часа. Централниот дел на Кавос е главната улица која е паралелно со брегот и нуди: барови, дискотеки, таверни, ресторани, fast food објекти.

Туристи кои во најголем број го посетуваат Кавос се млади од 18 до 30 години. Летувалиштето се наоѓа на крајниот јужен дел од островот Крф, а од градот Крф е оддалечен 48 километри. Покрај големиот број на места за забава, Кавос опфаќа и супермаркети, продавници, rent – a car агенции.

Кавос представува најатрактивно место за забава во Грција бидејќи за разлика од другите летувалишта од овој тип, цените се подостапни за младите. Секоја година ова место го посетуваат познати DJ – и од Европа. За сите љубители на clubbing, house, drum n’ bass, techno…

*Кликнете на сместувањата за повеќе информации

АКЦИЈА: Последни места за термините од 24.07 и 03.08! ПАКЕТ АРАНЖМАН 10 НОЌЕВАЊА СО ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ И ТРАЕКТ!

Сместување Тип на соба 04.07 15.07 14.07 – 25.07 24.07 – 04.08 03.08 – 14.08
Vila Tina

1/5
1/4
1/3
1/2 

распродадено
распродаден
распродаден
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено

распродадено

распродадени
распродадени

распродадени
распродадени

распродадено
распродадено
109
119
Vila Kalimera Fotis

1/3
1/2

распродадено
распродадено

распродадено
распродадено

распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
Vila Babis

1/5
1/4
1/3
1/2

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено
Vila Dora

1/5
1/4
1/2

распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено

распродадени
распродадено
распродадени

99
105
распродадено

Цената на аранжманот вклучува:

 • 10 ноќевања во избраното сместување,
 • Превоз на релација според програмата(Скопје – Кавос – Скопје)
 • Траект Игуменица – Лефкими – Лефкими – Игуменица
 • Пратител на групата за време на аранжманот
 • Организациони и други трошоци на агенцијата.

Цената на аранжманот не вклучува:

 • Меѓународно патно и здравствено осигурување
 • Факултативни излети на дестинацијата
 • Индивидуални трошоци на патникот
 • Туристичка такса во Р. Грција е 0.5€ по соба на ден

НАПОМЕНА:

 • Цените од табелата се однесуваат на пакет аранжман (сместување со вклучен превоз и траект) за тргнување од Скопје.
 • За превоз во сопствена режија, наведените цени од табелата се намалуваат во зависност од дестинацијата.
 • Аранжманот се резервира со уплата од најмалку 2000ден а остатокот од аранжманот се доплаќа во целост најдоцна до 15 дена пред тргнувањето.
 • Уплатите се вршат во денарска противвредност 1евро=62 денари.