info@puzzlegroup.mk | +389 2 609 1272

Лаганас – Закинтос (Грција)


11 дена

Лаганас (Закинтос) омилено место на младите во Европа за летен одмор и забава. Едно од најпопуларните Јонски острови. Место каде забавата не застанува. Со бројни клубови низ долгата улица, неговата околина и плажата, местото е рај за непрекината забаава. Големата песочна плажа од 9 километри дава огромен избор за перфектно уживање во денот. Островот е прилично мал така што плажите се прилично блиску. Најпознатата плажа е Navagio или Shipwreck, на која се наоѓа стариот засукан пиратски брод, а морето како од бајка. Посетете го овој преубав остров и уверете се дека летувањето на ова место не се заборава.

*Кликнете на сместувањата за повеќе информации.

АКЦИЈА! 30€ ПОПУСТ ПО ЛИЦЕ ЗА ТЕРМИНОТ ОД: 05.08-16.08 – ПОСЛЕДНИ МЕСТА!

Сместување Тип на соба 09.07 – 19.07 18.07 – 28.07 27.07 – 06.08 05.08 – 16.08
Vila Kristina

1/5 App
1/4
1/3
1/2

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено
распродадено
Vila Lambrini

1/4
1/3
1/2

распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено

распродадено
распродадено
распродадено

Vila Korali

1/6 App
1/5 App

1/4

распродадено
распродадено

распродадено

распродадено
распродадено

распродадено

распродадено
распродадено

распродадено

распродадено
распродадено
распродадено

Complex Zefiros
(Vila Olga)

1/4
1/2

распродадено
распродадено

распродадено
распродадено

распродадено
распродадено

распродадено
распродадено

Цената на аранжманот вклучува:

 • 9 ноќевања во избраното сместување,
 • Превоз на релација според програмата (Скопје – Закинтос – Скопје)
 • Траект Килини – Закинтос – Закинтос – Килини
 • Пратител на групата за време на аранжманот
 • Организациони и други трошоци на агенцијата.

Цената на аранжманот не вклучува:

 • Меѓународно патно и здравствено осигурување
 • Факултативни излети на дестинацијата
 • Индивидуални трошоци на патникот
 • Туристичка такса во Р. Грција е 0.5€ по соба на ден

НАПОМЕНА:

 • Цените од табелата се однесуваат на пакет аранжман (сместување со вклучен превоз и траект) за тргнување од Скопје.
 • За превоз во сопствена режија, наведените цени од табелата се намалуваат во зависност од дестинацијата.
 • Аранжманот се резервира со уплата од најмалку 2000ден а остатокот од аранжманот се доплаќа во целост најдоцна до 15 дена пред тргнувањето.
 • Уплатите се вршат во денарска противвредност 1евро=62 денари.