info@puzzlegroup.mk | +389 2 609 1272

Велигден | Крф

Термин 16-20 април Едно од најубавите обележувања на најголемиот христијански празник Велигден на медитеранот е на островот Крф. Посетители...

Велигден | Милано

Милано-Лугано-Комо-Верона-Велигден Промо цена 125 евра, РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 135 евра, важи до 20.02 ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧ...

Велигден | Венеција

Венеција, градот на вода и бисерот на Јадранското море. Дестинација која би требало секој љубител на убавината да ја посети најмалку барем една...

Велигден | Истанбул 3 ноќевања

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 125 евра за резервации до 15.03, редовна цена 135 евра Доплати за трансфер Битола Прилеп и Кавадарци – 10 евра по лице Штип –...

Велигден | Истанбул 2 ноќевања

Истанбул за Велигден Истанбул, единствениот град на два континенти! Местото што ги исполнува сите желби на светот и ви ги отвора портит...