info@puzzlegroup.mk | +389 2 609 1272

Lola Apartments – Галерија

Lola Apartments нуди сместување со одличен квалитет и се наоѓа во центар на Белград односно до самиот парк познат како “Код Вука” или “Вуков споменик” на само 2 километри од Кнез Михаилова. Апартманите нудат посебно пространи и удобни соби. На располагање се 1/4, 1/3 и 1/2 апартмани (еден или два single кревети + помошен лежај). Сите соби имаат мини кујна, клима уред, WC со туш кабина, TV и WI – FI интернет.


About the Author