info@puzzlegroup.mk | +389 2 609 1272

Hostel TheStay – Галеријa

Hostel TheStay

Новоотворен хостел кој со својата удобност и амбиент претставува многу повеќе од хостел, а се наоѓа во центарот на градот на 900 метри од централниот градски плоштад. На располагање се повеќе креветни соби: 1/2, 1/4, 1/6 и 1/8 со заедничко WC и 1/2 и 1/3 соби со приватно WC.

www.thestay.gr/

Галерија