info@puzzlegroup.mk | +389 2 609 1272

Hostel Theater 011

Hostel Theater 011 е лоциран во Земун, во близина на Нови Београд. Лежи на самиот Земунски плоштад и на 50 метри од самиот хостел е главната автобуска станица која води до центарот на градот, каде што се стига за 15 минути возење. Собите имаат делливо wц, на секој спрат. Во близина има голем број на кафичи, ресторани и супермаркет. Содржи повеќе типови на соби, од осумкреветни, до двокреветни, зависно од потребата на патниците. Хостелот нуди и бесплатно wi – fi, голема дневна соба за дружба на младата популација и општа кујна за приготвување.

 

ГАЛЕРИЈА

Коментирај