info@puzzlegroup.mk | +389 2 609 1272

Hostel Studenjak

Хостелот “Студењак” се наоѓа во студентскиот град во “Нови Београд” и нуди комплетно реновирани и модерно опремени соби: трокреветни, двокреветни и еднокреветни. Отворен е во текот на целата година и е погоден за индивидуални и групни посети. Секоја соба има посебно wc и мини кујна. Секоја соба е опремена со wi – fi.

Галерија


Коментирај