Адреса: ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр.49
Телефон: + 389 71 809 669
Адреса: ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр.49
Телефон: + 389 71 809 669

Category

Блог
Коктелот кој содржи 9 вида на алкохол и кој можеш да го пробаш само на Кавос!   Најјакиот коктел кој можете да го пробате само на овој остров Доколку се одлучите вашето летување да го поминете на Кавос – дефинитивно најлудата дестинација за млади и престолнината на забавата и проводот  не смеете а да не...
Read More