Адреса: ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр.49
Телефон: + 389 71 809 669
Адреса: ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр.49
Телефон: + 389 71 809 669

HEADFUCKER

Коктелот кој содржи 9 вида на алкохол и кој можеш да го пробаш само на Кавос!

 

Најјакиот коктел кој можете да го пробате само на овој остров

Доколку се одлучите вашето летување да го поминете на Кавос – дефинитивно најлудата дестинација за млади и престолнината на забавата и проводот  не смеете а да не го пробате пијалокот кој е препознатлив само за ова место. Коктелот кој не се препорачува за оние кои не можат да поднесат голема количина на алкохол и коктелот кој е прогласен за алкохолно најјак е измислен токму на ова место и нема да го сретнете на другите острови во Грција.

Kavos Headfucker- самото име на коктелот ви кажува се. Точно девет врсти на алкохол во едно и малку благ сируп за сето ова да биде пивко и подносливо. Во продолжение погледнете што се ви е потребно за да го направите овој коктел а ние ве предупредуваме да бидете претпазливи.

 • 1 Part Gin
 • 1 Part Vodka
 • 1 Part Gold Tequila
 • 1 Part Rum
 • 1 Part Malibu
 • 1 Part Peach Schnapps
 • 1 Part Triple Sec
 • 1 Part Absinthe
 • 1 Part Orange
 • 1 Part Cranberry
 • 1 Part Grenadine

Вака сето тоа изгледа, препознатлив по црвената боја и сервиран на препознатлив начин како на фотографиите. Добро подгответе се за дестинацијата која ви нуди докажано најдобар провод, а Headfucker коктелот е само еден од печатите препознатливи за оваа оаза на луда забава кои ќе го направат вашиот одмор поинаков и за паметење.

Leave a Reply