+ 389 71 809 669
+ 389 71 809 669

Зошто Puzzle?

НАЈПОВОЛНИ ЦЕНИ

Затоа што обезбедуваме најповолни цени за младите на пазарот. Пратете ги понудите и доколку се пријавите порано (first minute)  остварувате неверојатни попусти.

БЕНЕФИТ ЗА ЧЛЕНОВИТЕ

Затоа што нашите членови со помош на членската картичка обезбедуваат попуст на патувањата (храна, пијалок, клубови, сувенири) и во нашата земја (попусти – теретани, базени, наши журки, школи за странски јазици, ресторани, кафичи и друго).

ГРУПИ ПОМЕЃУ 16-35

Затоа што луѓето кои нас не пратат и ги посетуваат нашите случувања се исклучиво млади помеѓу 16 – 35 години кои пред се сакаат добро да се забавуваат.

PUZZLE ЕКИПА

Затоа што на патувањата и журките нема да бидете препуштени сами на себе. Со вас е тим од млади водичи, аниматори, фотографи, DJ – и кои ќе ви се приближат и потрудат да си поминете најдобро.

ОДЛИЧНА ЗАБАВА

Затоа што знаеме дека младите луѓе се жедни за добра забава и се грижиме секогаш после нашите случувања да се враќаат со најдобри спомени. Забавите се организираат низ разни журки, игри и натпреварувања.

ПОПУСТИ ЗА ПАТНИЦИ И ГРУПИ

Затоа што доколу патувате повеќе пати во текот на годината, можете да остварите попуст на секое наредно патување. Доколку сакаш да пријавиш група, исто така можеш да оствариш попуст за целата екипа.

ПОВРЗЕТЕ СЕ

Користиме нова технологија како би се приближиле. Коментирај на нашиот сајт, нашиот Facebook, коментирај го нашиот видео материјал на YouTube, гледај во живо пренос од патување на нашиот LiveStream…

Стани дел од сложувалката.

БЕЗ РИЗИК

Затоа што нашите патувања и случувања се планираат и спремаат совршено. Одиме на места кои ги познаваме и кои лично сме ги провериле. Секогаш со голема должност и внимание пристапуваме со потпишување на договор со пружателот на услуги како би се заштитиле себеси и нашите клиенти.

ВАШЕТО ЗАДОВОЛСТВО НА ПРВО МЕСТО

Затоа што добро знаеме дека единствена гаранција за долгорочен профит е добар производ. Ние вложуваме во вашето задоволство бидејќи знаеме дека тоа е единствената гаранција за нашиот успех.

ЛУЃЕТО НЕ САКААТ

Затоа што одразот на нашето работење се луѓето кои не пратат и ги посетуваат нашите случувања.

Константен раст и задоволството на нашите членови ни говори дека тоа што го работиме, луѓето го сакаат.