info@puzzlegroup.mk | +389 2 609 1272

АКТУЕЛНО | НОВА ГОДИНА ЗА МЛАДИ 2020

БЕЛГРАД

Белград е главен град на Србија, воедно и нејзин најголем град. Важи за град кој изминатите години се издвои како посебна атракција за турист...

СОЛУН

4 дена/ 3 ноќевања Многумина ја коментираат убавината на овој град, познат како “Мостот на заливите Термаикос” (Солунскиот залив). ...

ИСТАНБУЛ

Истанбул, единствениот град на два континенти! Местото што ги исполнува сите желби на светот и ви ги отвара портите кон непроценлива убавин...
12

АКТУЕЛНО | ЗИМУВАЊЕ ЗА МЛАДИ (БАНСКО 2020)

БАНСКО

Банско, местото кое е едно од најпопуларните скијачки дестинации на Балканот и овааа година е дел од нашата понуда за скијање и уживање. За в...

Биди дел од Puzzle тимот!

Доколку си млад, позитивен, амбициозен, познаваш многу луѓе, сакаш да патуваш и секогаш си жеден за добра забава, ТИ СИ ЧОВЕКОТ што го бараме и што ќе пополни едно од многуте делчиња од големата слагалка.

Искористи ги твоите лидерски способности, патувај бесплатно и заработи одличен џепарац!

Пополни апликација и можеби ти ќе бидеш следниот промотер, водич, стафер, аниматор, party стартер, фотограф или Dj на некое од нашите патувања.

Ретроспектива ЛЕТО 2016

Throw back | Нова Година

Врати се горе